diff options
Diffstat (limited to 'phpBB/language/lang_turkish/email/coppa_welcome_inactive.tpl')
-rw-r--r-- | phpBB/language/lang_turkish/email/coppa_welcome_inactive.tpl | 50 |
1 files changed, 50 insertions, 0 deletions
diff --git a/phpBB/language/lang_turkish/email/coppa_welcome_inactive.tpl b/phpBB/language/lang_turkish/email/coppa_welcome_inactive.tpl new file mode 100644 index 0000000000..040366f74d --- /dev/null +++ b/phpBB/language/lang_turkish/email/coppa_welcome_inactive.tpl @@ -0,0 +1,50 @@ +{WELCOME_MSG} + +COPPA ilkelerine gore kullanici hesabiniz suanda inaktif durumdadir. + +Lutfen asagidaki msgi print edin ve ailenize imzalatin. Daha sonra buraya faxlayin: + +{FAX_INFO} + +Veya mail atin: + +{MAIL_INFO} + +------------------------------ Buradan Kesiniz ------------------------------ +{SITENAME} Katilma Izni + +Kullanici adi: {USERNAME} +Sifre: {PASSWORD} +Email: {EMAIL_ADDRESS} + +ICQ No: {ICQ} +AIM Adresi: {AIM} +MSN Messenger: {MSN} +Yahoo Messenger: {YIM} +Web Sitesi: {WEB_SITE} +Katildigi yer: {FROM} +Is: {OCC} +Ilgi alani: {INTERESTS} + +{SITENAME} hakkindaki bilgeleri aldim ve adi gecen kisinin uyeligini onayliyorum. +Bu bilgilerin herhamgi bir zamanda sifre ve kullanici adi girilerek degistirilebilecegini kabul ediyorum. +{SITENAME} un istedigi zaman bu bilgileri ben talep edebilecegini kabul ediyorum. + + +Aile veya Sorumulunun +(adiniz): _____________________ + +(imzaniz): __________________ + +Tarih: _______________ + +------------------------------ Buradan Kesiniz ------------------------------ + + +Admin formu aldiktan sonra hesabiniz aktif hale gelecektir. + +Lutfen kullanici bilgilerinizi unutmayin. Sifreniz database imizde sifrelenmis bir halde saklanmaktadir. Sifrenizi geri getirmek mumkun degildir. Sifrenizi unuttugunuz zaman mailinize yeni birtane isteyebilirsiniz. + +Uye oldugunuz icin tesekkurler. + +{EMAIL_SIG}
\ No newline at end of file |