diff options
Diffstat (limited to 'phpBB/language/lang_polish/email/coppa_welcome_inactive.tpl')
-rw-r--r-- | phpBB/language/lang_polish/email/coppa_welcome_inactive.tpl | 50 |
1 files changed, 50 insertions, 0 deletions
diff --git a/phpBB/language/lang_polish/email/coppa_welcome_inactive.tpl b/phpBB/language/lang_polish/email/coppa_welcome_inactive.tpl new file mode 100644 index 0000000000..b8215cf28a --- /dev/null +++ b/phpBB/language/lang_polish/email/coppa_welcome_inactive.tpl @@ -0,0 +1,50 @@ +{WELCOME_MSG} + +Zgodnie z aktem COPPA Twoje konto jest obecnie nieaktywne. + +Wydrukuj poniższą wiadomość i daj do podpisania Twoim rodzicom lub opiekunom wraz z datą. Później wyślij je faksem do: + +{FAX_INFO} + +LUB pocztą do: + +{MAIL_INFO} + +------------------------------ CIĘCIE ------------------------------ +Pozwolenie na Uczestnictwo w {SITENAME} + +Użytkownik: {USERNAME} +Hasło: {PASSWORD} +Email: {EMAIL_ADDRESS} + +Numer ICQ: {ICQ} +Adres AIM: {AIM} +MSN Messenger: {MSN} +Yahoo Messenger: {YIM} +Strona WWW: {WEB_SITE} +Skąd: {FROM} +Zawód: {OCC} +Zainteresowania: {INTERESTS} + +ZAPOZNAŁEM SIĘ Z INFORMACJAMI PRZEKAZANYMI PRZEZ MOJE DZIECKO I NINIEJSZYM UDZIELAM ZEZWOLENIA DLA {SITENAME} NA PRZECHOWYWANIE TYCH INFORMACJI. +PRZYJMUJĘ DO WIADOMOŚCI, ŻE TE INFORMACJE MOGĄ BYĆ ZMIENIONE W KAŻDEJ CHWILI PO WPISANIU HASŁA. +ROZUMIEM, ŻE W KAŻDEJ CHWILI MOGĘ ZARZĄDAĆ USUNIĘCIA TYCH INFORMACJI Z {SITENAME} . + + +Rodzic lub Opiekun +(wpisz swoje imię i nazwisko): _____________________ + +(podpis): __________________ + +Data: _______________ + +------------------------------ CIĘCIE ------------------------------ + + +Kiedy administrator otrzyma powyższy formularz przez fax lub pocztę twoje konto zostanie aktywowane. + +Nie zapomnij swojego hasła, ponieważ zostało zakodowane w naszej bazie danych i nie będziemy mogli go odzyskać. Jeśli jednakże zapomnisz hasła możesz otrzymać nowe, które będziesz musiał aktywować w identyczny sposób jak to konto. + +Dziękujemy za rejestrację. + +{EMAIL_SIG}
\ No newline at end of file |