+
+
+

Προσοχή! Alpha == Ασταθές λογισμικό!

+

ΔΕΝ προορίζεται ΓΙΑ: καθημερινή χρήση, δημόσια αξιολόγηση, παραγωγική εργασία.

+

Προορίζεται ΓΙΑ: προγραμματιστές και δημιουργούς πακέτων.

+
+
+
+

Οποιαδήποτε και αν είναι η χρήση που θα κάνετε των εικόνων ISO που βρίσκονται στην διάθεσή σας, αυτή θα γίνει με δική σας ευθύνη και με πλήρη επίγνωση των τυχών κινδύνων που μπορεί να υπάρξουν. + Αν ψάχνετε για μια σταθερή έκδοση Linux, ίσως είναι προτιμότερο να περιμένετε για τις επόμενες εκδόσεις της Mageia.

+ +

Ακόμα μια φορά, παρακαλούμε ΜΗΝ + κάνετε λήψη και/ή εγκατάσταση αν δεν είστε σίγουρος/η + ότι κατανοείτε τι είναι αυτό το ISO και τι δεν είναι.

+ +

Θέλετε ακόμα να κάνετε λήψη της πρώιμης Mageia Alpha;

+

Εντάξει. Ας ξεκινησουμε με την παρουσίαση: έχουμε δυο εικόνες ISO: ένα DVD 32bit και ένα DVD 64bit. + Το καθένα έχει μέγεθος περίπου 2 GiB.

+

Παρακάτω θα βρείτε την λίστα με τους εξυπηρετητές που κάνουν καθρεπτισμό του λογισμικού Mageia:

+
    +
  1. επιλέξτε τον εξυπηρετητή που σας βολεύει καλύτερα (κατά προτίμηση στη χώρα σας)
  2. +
  3. επιλέξτε την εικόνα ISO που επιθυμείτε (τα ονόματα πρέπει να είναι αρκετά κατατοπιστικά).
  4. +
+
+ + + + '; + foreach ($mirrors as $m): + $pu = parse_url($m[2]); + echo sprintf($tmpl, + $m[1], $m[0], + strtoupper($pu['scheme']), + $m[2], + 'iso/', + $pu['host']); + endforeach; + ?> + +
ΤοποθεσίαΠρωτόκολλοΕξυπηρετητής
%s, %s%s%s
+ + +
+
+
+

Σχετικά με αυτή την έκδοση

+

Πρόκειται για το πρώτο ISO, από το σύστημά μας κατασκευής. + Κυκλοφορώντας το τώρα είναι ένας καλός τρόπος για να το δοκιμάσουμε και να δούμε τι + θα πρέπει να βελτιωθεί τις επόμενες εβδομάδες.

+ + +

Η Alpha 2 θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου.

+

Μπορείτε να ελέγξετε το φύλλο πορείας της Mageia 1.

+ + +
+
+

Μπορείτε να βοηθήσετε!

+

Ναι! Αυτή η έκδοση είναι ακόμα σε ανάπτυξη, και το ίδιο θα είναι και η επόμενη, + αλλά ακόμα καλύτερη!

+

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να συνεισφέρουμε + στη Mageia: προγραμματισμός, δημιουργία πακέτων, δοκιμές, μετάφραση, + αναφορά και επιδιόρθωση σφαλμάτων, και ακόμα πολλά άλλα!

+

Δείτε + πως μπορείτε να γίνετε μέλος και να συνεισφέρετε

+ +
+
+

Κάντε μια δωρεά!

+

Ναι! Μπορείτε επίσης να κάνετε μια δωρεά!

+

Η Mageia βασίζετε μόνο στη συμμετοχή της κοινότητάς της, + είτε από το χρόνο που διαθέτει, τις ικανότητές της, ή στα χρήματα που προσφέρει!

+
+
+
+

Ναι, αυτή είναι πιο πολύ μια πρόχειρη σελίδα λήψης, προς το παρόν. Αλλά είναι καλή στο να κάνει αυτή την πρώτη έκδοση λιγότερο ελκυστική σε όσους δεν είναι προγραμματιστές. + Δεν έχουμε πει ότι είναι καλοδεχούμενοι όσοι θέλουν να συνεισφέρουν στις ομάδες + Web και Sysadmin ; + Υπάρχουν και άλλες φιλικές ομάδες στο έργο.

+ +
+