{WELCOME_MSG} Zgodnie z aktem COPPA Twoje konto jest obecnie nieaktywne. Wydrukuj poniższą wiadomość i daj do podpisania Twoim rodzicom lub opiekunom wraz z datą. Później wyślij je faksem do: {FAX_INFO} LUB pocztą do: {MAIL_INFO} ------------------------------ CIĘCIE ------------------------------ Pozwolenie na Uczestnictwo w {SITENAME} Użytkownik: {USERNAME} Hasło: {PASSWORD} Email: {EMAIL_ADDRESS} Numer ICQ: {ICQ} Adres AIM: {AIM} MSN Messenger: {MSN} Yahoo Messenger: {YIM} Strona WWW: {WEB_SITE} Skąd: {FROM} Zawód: {OCC} Zainteresowania: {INTERESTS} ZAPOZNAŁEM SIĘ Z INFORMACJAMI PRZEKAZANYMI PRZEZ MOJE DZIECKO I NINIEJSZYM UDZIELAM ZEZWOLENIA DLA {SITENAME} NA PRZECHOWYWANIE TYCH INFORMACJI. PRZYJMUJĘ DO WIADOMOŚCI, ŻE TE INFORMACJE MOGĄ BYĆ ZMIENIONE W KAŻDEJ CHWILI PO WPISANIU HASŁA. ROZUMIEM, ŻE W KAŻDEJ CHWILI MOGĘ ZARZĄDAĆ USUNIĘCIA TYCH INFORMACJI Z {SITENAME} . Rodzic lub Opiekun (wpisz swoje imię i nazwisko): _____________________ (podpis): __________________ Data: _______________ ------------------------------ CIĘCIE ------------------------------ Kiedy administrator otrzyma powyższy formularz przez fax lub pocztę twoje konto zostanie aktywowane. Nie zapomnij swojego hasła, ponieważ zostało zakodowane w naszej bazie danych i nie będziemy mogli go odzyskać. Jeśli jednakże zapomnisz hasła możesz otrzymać nowe, które będziesz musiał aktywować w identyczny sposób jak to konto. Dziękujemy za rejestrację. {EMAIL_SIG}