Grattulerar till ditt val av Mandrake Linux!

Vi är stolta att kunna erbjuda den mest användarvänliga och funktionsrika distributionen. Vi hoppas det ger dig full tillfredställelse i många år.

MandrakeSoft.com's websida låter dig komma i kontakt med publicisten av din favorit-Linux-distribition. Det är även en perfekt plats för att upptäcka nya produkter och tjänster.


 

 Vi rekommenderar att du går med i MandrakeClub.com för att ta del av specialerbjudanden, exklusiva privilegier och tillgång till hundratals användbara program.

     
 

 Köp de senaste MandrakeSoft-produkterna, tjänsterna och tredjepartslösningarna på MandrakeStore.com -- vår officiella internetbutik.

     
 

 Skulle du behöva tekniskt stöd kan hjälptillfällen inköpas på MandrakeStore.com, där kan du även registrera din officiella Mandrake Linux-utgåva. Sedan är det bara att logga in på MandrakeExpert.com och direkt få hjälp från MandrakeSoft's användarstöd och från andra medlemmar.

     
 

 Om du är intresserad av att som frivillig hjälpa till i det världsomspännande Open Source Linux-projektet, följ denna länk för mer infomation: www.mandrakelinux.com.