Mandrakesoft poskytuje kompletnú škálu služieb pre mnoho vecí súvisiacich s Mandrakelinux systémom. Nižšie je súhrn rozšírenej ponuky služieb, ktoré ponúka Mandrakesoft.


Mandrakesoft.com

Stránka Mandrakesoft.com ponúka všetky detaily pre kontakt s tvorcami linuxových systémov a veľkým množstvom funkcií a najlepšou použiteľnosťou.

 
Mandrakeonline

Mandrakeonline je najnovšia služba ponúkaná Mandrakesoftom. Pomocou centralizovaného a automatizovaného systému umoUmuje využívanie vždy najnovších služieb Mandrakelinuxu.

         
Mandrakelinux.com

Mandrakelinux.com je stránka venovaná komunite linuxákov a otvorených linuxových projektov.

  Mandrakeclub

Mandrakeclub je stránka venovaná používateľom Mandrakelixu. Získanie členstva Vám prinesie exkluzívne benefity: exkluzívny prístup do diskusných fZr, k balíkom a produktom, ktoré možno stiahnuť. Takisto ponúka produkty Mandrakeliínuxu a mnoho, mnoho aalších možností!

         
Mandrakestore

Mandrakestore je elektronický obchod Mandrakesoft-u. VUaka jeho novému dizajnu nikdy nebolo zakúpenie produktov, služieb a riešení tretích strán také jednoduché.

  Mandrakeexpert

Potrebujete pomoc? Mandrakeexpert je centrálne miesto pre všetky podporné služby Mandrakesoft. Získajte asistenciu priamo od Mandrakesoft podporného tímu, alebo od komunity používateľov.