>  MandrakeSoft  *  MandrakeObchod  *  MandrakeKlub  *  MandrakeObchodnéPrípady  *  Mandrake.sk 

Vitajte v Mandrake Linux systéme

Gratulujeme vám k výberu Mandrake Linux distribúcie! Prinášame vám silu Linux-u na vašu pracovnú stanicu, obohatenú o naše "používateľsky príjemnýmé drobnosti" -- veríme, že vám prinesú uspokojenie. Odporúčame vám, aby ste vstúpili do MandrakeKlubu, čím získate prístup k špeciálnym ponukám, exkluzívnym právam a k stovkám kvalitných aplikácií pre váš Mandrake Linux systém.

Oficiálne produkty a služby sú dostupné na stránke MandrakeSoft.com. Ak chcete prispieť do celosvetového Mandrake Linux projektu, navštívte stránku MandrakeLinux.com.

MandrakeSoft ponúka vysoko kvalitné informačné technológie a príslušné služby pre vaše podnikanie za veľmi atraktívnu cenu. Všetko, čo môžete vo vašom IT oddelení potrebovať, nájdete na našej stránke s Komerčnými ponukami.

Navštívte portál pre slovenských/českých používateľov distribúcie MandrakeLinux na adrese www.mandrake.sk.

 

 

 

 


Užitočné odkazy týkajúce sa Mandrake   Informácie   Užitočné odkazy

Potrebujete pomoc? Získajte podporu pri vašich problémoch v MandrakeObchode alebo zaregistrujte vašu krabicovú verziu Mandrake Linux-u na MandrakeExpert a získajte pomoc!

Získajte najnovšie produkty MandrakeSoft v MandrakeObchode.

Majte prospech zo širokej podpory a privilégií a pomôžte zlepšiť možnosti pre vývojárov Mandrake Linux distribúcie prihlásením sa do MandrakeKlubu.

 

Získavajte najnovšie informácie o MandrakeSoft.

Dostávajte finančné informácie o MandrakeSofte.

Iné odkazy: Slashdot, LinuxToday, Linux Weekly News, NewsForge, DesktopLinux, Open For Business

 

Buďte v obraze! Nechajte sa pravidelne informovať o novinkách v Mandrake:

Hľadať na Internete: