Mulţumim că aţi ales Mandrakelinux!

Suntem mândri că oferim cea mai prietenoasă şi completă distribuţie Linux disponibilă. Sperăm că vă va satisface pe deplin pentru mulţi ani, în continuare.

Situl Web Mandrakesoft.com vă ţine în legătură cu cei ce publică distribuţia favorită Linux a dumneavoastră.De asemenea este un loc minunat pentru a descoperi noi produse şi servicii.


 

 Vă recomandăm să deveniţi membru la Mandrakeclub.com pentru a beneficia de toate avantajele ofertelor speciale, drepturi exclusive şi acces la sute de aplicaţii.

     
 

 Obţineţi ultimele produse Mandrakesoft, servicii şi soluţii de la terţi de la magazinul nostru oficial Mandrakestore.com.

     
 

 Dacă aveţi nevoie de asistenţă tehnică, aceata poate fi achiziţionată la Mandrakestore.com, unde puteţi înregistra pachetul dvs. oficial Mandrakelinux. Apoi, logaţi-vă la Mandrakeexpert.com pentru a primi asistenţă direct de la echipa de susţinere Mandrakesoft şi de la comunitatea de utilizatori.

     
 

 Dacă sunteţi interesat să contribuiţi voluntar la proiectul mondial Linux Open Source, selectaţi următorul link pentru mai multe informaţii: www.mandrakelinux.com