Gefeliciteerd met uw keuze voor Mandrakelinux!

Met trots voorzien wij in de meest gebruikersvriendelijke en veelzijdige Linux distributie. We hopen dat het u vele jaren volledig tevreden zal stellen.

De Mandrakesoft.com-website biedt de mogelijkheid om in contact te blijven met de uitgever van uw favoriete Linuxdistributie. Het is ook de juiste plaats om nieuwe produkten en diensten te ontdekken.


 

 We raden u van harte aan om lid te worden van Mandrakeclub.com om ten volle te kunnen profiteren van speciale aanbiedingen, exclusieve privileges en toegang tot honderden nuttige toepassingen.

     
 

 Schaf de nieuwste Mandrakesoft-produkten, diensten en oplossingen van derden aan in de Mandrakestore.com-- onze officiĆ«le online winkel.

     
 

 Mocht u technische ondersteuning nodig hebben, dan kunt u 'support incidents' kopen via Mandrakestore.com waar u eveneens uw officiĆ«le Mandrakelinux pakket kunt registreren. Daarna hoeft u zich slechts aan te melden op Mandrakeexpert.com om direkt van het Mandrakesoft ondersteuningsteam en van de gebruikersgemeenschap assistentie te krijgen.

     
 

 Indien u een bijdrage wilt leveren aan het wereldwijde Vrije Software Linux-projekt, surf dan naar de volgende link voor meer informatie: www.mandrakelinux.com.