Gratulerer med valget av Mandrake Linux!

Vi setter vår stolthet i å tilby den mest brukervennlige og finessefylte Linux-distribusjonen tilgjengelig. Vi håper at den gir deg full tilfredsstillelse for mange år.

MandrakeSoft.com-nettstedet gir alle detaljene for å holde kontakt med utgiveren av din favoritt Linux-distribusjon. Det er også et flott sted for å oppdage nye produkter og tjenester.


 

 Vi vil virkelig anbefale at du blir med i MandrakeClub.com for å få full nytte av dine spesialtilbud, eksklusive privilegier og tilgang til hundrevis av nyttige applikasjoner.

     
 

 Få de aller siste MandrakeSoft-produktene, tjenestene og tredjeparts løsninger på MandrakeStore.com -- vår offisielle onlinebutikk.

     
 

 Skulle du behøve teknisk assistanse, så kan kundestøttetilfeller kan bli kjøpt hos MandrakeStore.com hvor du også kan registrere din offisielle Mandrake Linux-pakke. Så logger du bare inn på MandrakeExpert.com for å motta assistanse direkte fra MandrakeSoft's kundestøtteteam og fra samfunnet med brukere.

     
 

 Hvis du er interessert i å bidra som en frivillig til det verdensomspennede Open Source-Linuxprosjektet, vennligst følg den følgende lenken for mer informasjon: www.mandrakelinux.com.