>  MandrakeSoft  *  MandrakeStore  *  MandrakeClub  *  MandrakeBizcases 

Üdvözöljük - Mandrake Linux

Gratulálunk ahhoz, hogy a Mandrake Linux operációs rendszert választotta! A Linux erejét tesszük elérhetővé az Ön munkaasztalán a Mandrake-től megszokott felhasználóbarát módon - reméljük, teljes mértékben elégedett lesz vele. Javasoljuk, hogy vegye igénybe a MandrakeClub szolgáltatásait: a klubtagság speciális ajánlatokkal és kizárólagos jogokkal jár, továbbá több száz Mandrake-alkalmazást tesz elérhetővé az Ön számára.

A hivatalos termékek és szolgáltatások a MandrakeSoft.com helyen érhetők el. Ha önkéntesként részt szeretne venni a világméretű Mandrake Linux projektben, akkor látogasson el a MandrakeLinux.com weboldalra.

A MandrakeSoft magas színvonalú informatikai illetve ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokat nyújt cégek számára - vonzóan alacsony birtoklási költségeket téve lehetővé. Üzleti jellegű kínálatunk az összes informatikai igénynek megfelel.

 

 

 

 


Hasznos Mandrake-helyek   Információ   Hasznos címek

Segítségre van szüksége? Vásároljon támogatási lehetőséget a MandrakeStore-ban, vagy regisztrálja a már megvásárolt Mandrake Linux terméket. Ezt követően a MandrakeExpert helyen veheti igénybe a támogatást.

A legújabb MandrakeSoft-termékeket a MandrakeStore-ban szerezheti be.

A MandrakeClub szolgáltatásra előfizetve speciális szolgáltatásokat vehet igénybe, továbbá hozzájárul a Mandrake Linux fejlesztéséhez.

 

A legfrissebb MandrakeSoft-hírek

Pénzügyi információ a MandrakeSoft cégről

Egyéb: Slashdot, LinuxToday, Linux Weekly News, NewsForge, DesktopLinux, Open For Business, LinuxForum.hu, LinuxPortál, Index - Linux, Linux.hu, Linux.lap.hu

 

Ha feliratkozik a Mandrake hírlevélre, rendszeresen elküldjük Önnek a legfrissebb Mandrake-híreket:

Keresés a weben: