Gratulálunk ahhoz, hogy a Mandrakelinux rendszert választotta.

A leginkább felhasználóbarát és legteljesebb Linux-disztribúciót kínáljuk. Reméljük, megelégedéssel használja akár évekig is.

A Mandrakesoft.com weboldalon keresztül tarthatja a kapcsolatot kedvenc Linux-disztribúciójának kiadójával. A weboldal segítségével új termékekről és szolgáltatásokról is információt szerezhet.


 

 Javasoljuk, hogy vegye igénybe a Mandrakeclub.com szolgáltatásait: a klubtagság speciális ajánlatokkal és kizárólagos jogokkal jár, továbbá több száz hasznos alkalmazást tesz elérhetővé az Ön számára.

     
 

 Szerezze be a legújabb Mandrakesoft-termékeket, szolgáltatásokat és külső cégektől származó megoldásokat a hivatalos webes áruházunkban: Mandrakestore.com.

     
 

 Ha technikai segítségre van szüksége, vásároljon támogatási lehetőséget a Mandrakestore.com weboldalon, ahol regisztrálhatja is hivatalos Mandrakelinux-csomagját. Ezt követően a Mandrakeexpert.com helyre bejelentkezve veheti igénybe a támogatást, amelyet közvetlenül a Mandrakesoft támogatási csapata és a felhasználói közösség nyújt.

     
 

 Ha önkéntesként részt szeretne venni a világméretű nyílt forráskódú Linux-projektben, akkor látogasson el a www.mandrakelinux.com weboldalra további információért.