Täname, et valisite Mandrake Linuxi!>

Meil on au pakkuda Teile kõige kasutajasõbralikumat ja kõige avaramate võimalustega Linuxi distributsiooni. Me loodame, et see pakub Teile naudingut paljudeks aastateks.

Veebilehekülg MandrakeSoft.com pakub kõike, mida Te soovite teada oma lemmikust Linuxi distributsiooni uusimate arengute kohta.


 

 Me soovitame Teil liituda MandrakeClub.com -iga, kus Teie osaks langeb hulgaliselt eripakkumisi, spetsiaalseid privileege ja ligipääs sadadele kasulikele rakendustele.

     
 

 MandrakeSofti uusimaid ametlikke tooteid, teenuseid ning meie partnerite pakub MandrakeStore.com, meie ametlik internetikaubamaja.

     
 

 Kui Te vajate tehnilist abi, saab seda vajadusel osta saidilt MandrakeStore.com, kus on võimalik ka oma Mandrake Linuxi karbiversioon ametlikult registreerida. Seejärel logige sisse veebileheküljele MandrakeExpert.com, kus abi pakuvad nii MandrakeSofti toetusmeeskond kui ka arvukad kasutajad.

     
 

 Kui Te tunnete huvi vabatahtlikuna kaasa aidata ülemaailmsele vaba tarkvara Linuxi projektile, uurige võimalusi lähemalt veebileheküljel www.mandrakelinux.com.