Tak fordi du valgte Mandrake Linux!

Vi er stolte af at tilbyde den mest brugervenlige og facilitetsfyldte Linux-distributionen der findes. Vi håber at den vil være til din fulde tilfredshed i mange år.

MandrakeSoft.com-netstedet giver alle detaljene for at holde kontakt med udgiveren af din foretrukne Linux-distribution. Det er også et godt sted til at opdage nye produkter og tjenester.


 

 Vi vil anbefale at du slutter dig til MandrakeClub.com for at få fuldt udbytte af specialtilbud, eksklusive privilegier og adgang til hundredevis af nyttige programmer.

     
 

 Få fat på de nyeste MandrakeSoft-produkter, tjenester og tredjepartsløsninger på MandrakeStore.com - vores officielle butik på nettet.

     
 

 Skulle du behøve teknisk assistance, kan kundesupport købes hos MandrakeStore.com hvor du også kan registrere din officielle Mandrake Linux-pakke. Så skal du bare logge ind på MandrakeExpert.com for at modtage assistance direkte fra MandrakeSoft's kundestøtteteam og fra fællesskabet af brugere.

     
 

 Hvis du er interesseret i at bidrage som frivillig i det verdensomspændede Open Source-Linuxprojekt, så følg venligst den følgende lænke for yderligere information: www.mandrakelinux.com.