>  MandrakeSoft  Products and Services  MandrakeStore  *  Mandrake Linux  *  MandrakeClub  *  MandrakeExpert  *  MandrakeBizcases  *  MandrakeSecure 

Vítejte v Mandrake Linuxu

Gratulujeme k výběru operačního systému Mandrake Linux. Snažíme se poskytnout všechny výhody operačního systému Linux na desktopu a přidáváme naše oblíbené "uživatelské nástroje" - a doufáme, že přesně splní vaše požadavky. Všem uživatelům doporučejeme využít členství v klubu MandrakeClub, který vám nabízí další speciální nabídky, různé výhody a přístup ke stovkám kvalitních programů pro váš systém Mandrake Linux.

Oficiální produkty a služby jsou dostupné ze stránek MandrakeSoft.com. Pokud chcete přispět k celosvětovému projektu Mandrake Linux, navštivte stránky MandrakeLinux.com.

Nezapomeňte si přečíst dokumentaci, kde se dozvíte více o distribuci Mandrake Linux. Poskytujeme také online přístup k více jak 1000 technickým publikacím všech našich projektů na adrese safari.mandrakesoft.com.

MandrakeSoft nabízí velmi kvalitní produkty pro informační technlogie a příslužné služby za velmi atraktivních cenových relací na správu systémů. Pokud máte nějaké potřeby, najdete odpovědi na stránce Obchodní případy.

 

 

 

 


Užitečné stránky společnosti Mandrake   Informace   Užitečné odkazy

Potřebujete kvalifikovanou pomoc? Objednejte si podporu na stránce MandrakeStore nebo si zaregistrujte svůj Mandrake Linux a potom navštivte stránky MandrakeExpert, kde získáte potřebnou pomoc!

Nejaktuálnější nabídku produktů naleznete na stránkách MandrakeStore.

Pokud chcete využívat různé výhody a podpořit další vývoj distribuce Mandrake Linux, pak se zaregistrujte do MandrakeClubu.

 

Aktuální informace o firmě MandrakeSoft.

Případní investoři mohou zajímat finanční informace.

Další odkazy: Slashdot, LinuxToday, Linux Weekly News, NewsForge, DesktopLinux, Open For Business

 

Využijte toho! Buďte informováni o posledních novinkách distribuce Mandrake:

Hledejte na webu:


Afrikaans Albanian Arabic Azeri Bosnian Brezhoneg Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Cymraeg Czech Danish Dutch English Esperanto Estonian Euskara [Basque] Finnish French Gaeilge Galician Georgian German Greek Hebrew Hungarian Icelandic Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Mongolian Norwegian Bokmaal Norwegian Nynorsk Polish Portuguese (Brazil) Portuguese Romanian Russian Serbian (Cyrillic) Serbian (Latin) Slovakian Slovenian Spanish Swedish Tajiki Tamil Turkish Ukrainian Uzbekian Vietnamese Walloon