Gratulujeme k výběru operačního systému Mandrake Linux!

Jsme hrdí na to, že poskytujeme uživatelsky nejpřívětivější a nejvšestrannější distribuci Linuxu, která je k dostání. Doufáme, že bude sloužit k vaší spokojenosti po mnoho let.

Webové stránky MandrakeSoft.com vám poskytnou všechny potřebné informace o autoru vaší oblíbené distribuce Linuxu. Je to také to pravé místo, kde můžete objevit nové produkty a služby.


 

 Doporučujeme, abyste se připojili k MandrakeClub.com a využili tak zvláštních nabídek, exkluzívních výhod a přístupu ke stovkám užitečných aplikací.

     
 

 Nakupujte poslední produkty společnosti MandrakeSoft, její služby a řešení třetích stran na stránkách MandrakeStore.com - našem oficiálním elektronickém obchodě.

     
 

 Pokud potřebujete technickou podporu, lze zakoupit jednotlivé incidenty na stránkách MandrakeStore.com, kde také můžete zaregistrovat vaši oficiální zakoupenou distribuci Mandrake Linux. Po přihlášení se na stránky MandrakeExpert.com naleznete podporu přímo ze strany týmu technické podpory společnosti MandrakeSoft a od komunity uživatelů.

     
 

 Pokud máte zájem dobrovolně přispět k celosvětovému projektu open source distribuce Linuxu, podívejte se na některý z následujících odkazů: www.mandrakelinux.com.