>  MandrakeSoft  Productes i serveis  MandrakeStore  *  Mandrake Linux  *  MandrakeExpert  *  MandrakeBizcases  *  MandrakeSecure 

Benvingut a Linux Mandrake

Enhorabona per escollir Linux Mandrake! Linux Mandrake et porta tot el poder de Linux al teu escriptori juntament amb el nostre famós "toc amigable" -- esperem que et satisfaci totalment. Et recomanem especialment que t'uneixis al MandrakeClub per aprofitar les ofertes especials, privilegis exclusius, i accés a centenars d'aplicacions d'alta qualitat per al teu sistema Mandrake.

Els productes oficials i serveis estan disponibles a través de MandrakeSoft.com. Per contribuir com a voluntari al projecte Linux Mandrake, connecta't a MandrakeLinux.com.

No oblidis llegir la documentació per aprendre més en quant a Linux Mandrake. També proporcionem accés en línia a milers de llibres tècnics per els teus projectes a safari.mandrakesoft.com.

MandrakeSoft ofereix tecnologies de la informació i serveis altament competitius a un cost molt atractiu. Per totes les teves necessitats tecnològiques, trobaràs respostes a la nostra oferta per a companyies.

 

 

 

 


Llocs d'interès de Mandrake   Informació   Enllaços d'interès

Necessites ajuda? Compra el suport a MandrakeStore o registra el teu pack Linux Mandrake, i després usa MandrakeExpert per rebre ajuda!

Consegueix els últims productes de MandrakeSofta MandrakeStore.

Beneficia't d'una ampla gama de privilegis i ajuda a millorar el desenvolupament de Linux Mandrake apuntant-te a MandrakeClub.

 

Llegeix les darreres notícies de MandrakeSoft

Rep informació financera en quant a MandrakeSoft.

Altres: Softcatalà, Slashdot, LinuxToday, Linux Weekly News, NewsForge, DesktopLinux, Open For Business

 

Manté el contacte! Estigues regularment informat de les darreres notícies de Mandrake:

Cerca al web:

Informació sobre patents de programari


Afrikaans Albanian Arabic Azeri Bosnian Brezhoneg Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Cymraeg Czech Danish Dutch English Esperanto Estonian Euskara [Basque] Finnish French Gaeilge Galician Georgian German Greek Hebrew Hungarian Icelandic Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Mongolian Norwegian Bokmaal Norwegian Nynorsk Polish Portuguese (Brazil) Portuguese Romanian Russian Serbian (Cyrillic) Serbian (Latin) Slovakian Slovenian Spanish Swedish Tajiki Tamil Turkish Ukrainian Uzbekian Vietnamese Walloon