>  MandrakeSoft  *  MandrakeStore  *  MandrakeClub  *  MandrakeBizcases 

Benvingut a Linux Mandrake

Enhorabona per escollir Linux Mandrake! Linux Mandrake et porta tot el poder de Linux al teu escriptori juntament amb el nostre famós "toc amigable" -- esperem que et satisfaci totalment. Et recomanem especialment que t'uneixis al MandrakeClub per aprofitar les ofertes especials, privilegis exclusius, i accés a centenars d'aplicacions d'alta qualitat per al teu sistema Mandrake.

Els productes oficials i serveis estan disponibles a través de MandrakeSoft.com. Per contribuir com a voluntari al projecte Linux Mandrake, connecta't a MandrakeLinux.com.

MandrakeSoft ofereix tecnologies de la informació i serveis altament competitius a un cost molt atractiu. Per totes les teves necessitats tecnològiques, trobaràs respostes a la nostra oferta per a companyies.

 

 

 

 


Llocs d'interès de Mandrake   Informació   Enllaços d'interès

Necessites ajuda? Compra el suport a MandrakeStore o registra el teu pack Linux Mandrake, i després usa MandrakeExpert per rebre ajuda!

Consegueix els últims productes de MandrakeSofta MandrakeStore.

Beneficia't d'una ampla gama de privilegis i ajuda a millorar el desenvolupament de Linux Mandrake apuntant-te a MandrakeClub.

 

Llegeix les darreres notícies de MandrakeSoft

Rep informació financera en quant a MandrakeSoft.

Altres: Softcatalà, PuntBarra, Slashdot, LinuxToday, Linux Weekly News, NewsForge, DesktopLinux, Open For Business

 

Manté el contacte! Estigues regularment informat de les darreres notícies de Mandrake:

Cerca al web:

Informació sobre patents de programari