Čestitamo što ste odabrali Mandrakelinux!

Ponosimo se što smo pružili najprijateljskiju i najmoćniju Linux distribuciju koja je trenutno dostupna. Nadamo se da će vam ona pružiti potpuno zadovoljstvo u narednim godinama.

Web stranica Mandrakesoft.com vam omogućuje da ostanete u dodiru sa proizvođačem vaše omiljene Linux distribucije. To je takođe sjajna lokacija za otkrivanje novih proizvoda i usluga.


 

 Toplo vam preporučujemo da se učlanite u Mandrakeclub.com kako biste iskoristili posebne ponude, ekskluzivne privilegije i pristup stotinama korisnih programa.

     
 

 Nabavite najnovije zvanične proizvode Mandrakesoft-a, usluge, kao i rješenja koja nude treća lica u Mandrakestore.com -- našoj zvaničnoj on-line prodavnici.

     
 

 Ako vam je potrebna tehnička podrška, incidente podrške možete kupiti na Mandrakestore.com gdje takođe možete registrovati vaš Mandrakelinux paket. Nakon toga, dovoljno je da se prijavite na Mandrakeexpert.com kako biste dobili podršku direktno od Mandrakesoft tima za podršku i zajednice naših korisnika.

     
 

 Ako ste zainteresovani da doprinesete kao dobrovoljac međunarodnom Linux projektu, molim slijedite ovaj link za više informacija: www.mandrakelinux.com.