From 933e2243b9fdc0f05a36396d2b277191c5565f03 Mon Sep 17 00:00:00 2001 From: Pablo Saratxaga Date: Wed, 10 Mar 2004 19:12:28 +0000 Subject: updated html and mail files --- HTML/index-nl.html | 12 ++++++------ 1 file changed, 6 insertions(+), 6 deletions(-) (limited to 'HTML/index-nl.html') diff --git a/HTML/index-nl.html b/HTML/index-nl.html index d0fb727..710307d 100644 --- a/HTML/index-nl.html +++ b/HTML/index-nl.html @@ -1,7 +1,7 @@ - Gefeliciteerd met uw keuze voor Mandrake Linux! + Gefeliciteerd met uw keuze voor Mandrakelinux! @@ -22,17 +22,17 @@

-

 Gefeliciteerd met uw keuze voor Mandrake Linux!

+

 Gefeliciteerd met uw keuze voor Mandrakelinux!

Met trots voorzien wij in de meest gebruikersvriendelijke en veelzijdige Linux distributie. We hopen dat het u vele jaren volledig tevreden zal stellen.

-

De MandrakeSoft.com-website biedt de mogelijkheid om in contact te blijven met de uitgever van uw favoriete Linuxdistributie. Het is ook de juiste plaats om nieuwe produkten en diensten te ontdekken.

+

De Mandrakesoft.com-website biedt de mogelijkheid om in contact te blijven met de uitgever van uw favoriete Linuxdistributie. Het is ook de juiste plaats om nieuwe produkten en diensten te ontdekken.


- + @@ -44,7 +44,7 @@ - + @@ -56,7 +56,7 @@ - + -- cgit v1.2.1
 

 We raden u van harte aan om lid te worden van MandrakeClub.com om ten volle te kunnen profiteren van speciale aanbiedingen, exclusieve privileges en toegang tot honderden nuttige toepassingen.

 We raden u van harte aan om lid te worden van Mandrakeclub.com om ten volle te kunnen profiteren van speciale aanbiedingen, exclusieve privileges en toegang tot honderden nuttige toepassingen.

 

 Schaf de nieuwste MandrakeSoft-produkten, diensten en oplossingen van derden aan in de MandrakeStore.com-- onze officiële online winkel.

 Schaf de nieuwste Mandrakesoft-produkten, diensten en oplossingen van derden aan in de Mandrakestore.com-- onze officiële online winkel.

 

 Mocht u technische ondersteuning nodig hebben, dan kunt u 'support incidents' kopen via MandrakeStore.com waar u eveneens uw officiële Mandrake Linux pakket kunt registreren. Daarna hoeft u zich slechts aan te melden op MandrakeExpert.com om direkt van het MandrakeSoft ondersteuningsteam en van de gebruikersgemeenschap assistentie te krijgen.

 Mocht u technische ondersteuning nodig hebben, dan kunt u 'support incidents' kopen via Mandrakestore.com waar u eveneens uw officiële Mandrake Linux pakket kunt registreren. Daarna hoeft u zich slechts aan te melden op Mandrakeexpert.com om direkt van het Mandrakesoft ondersteuningsteam en van de gebruikersgemeenschap assistentie te krijgen.