Configura FTPdrakwizard proftpd Aquesta einaPodeu iniciar aquesta eina des de la línia d'ordres, escrivint drakwizard proftpd com a root. us pot ajudar a configurar un servidor FTP.
Què és <acronym>FTP</acronym>? El protocol de transferència de fitxers (FTP) és un protocol de xarxa estàndard que s'utilitza per transferir fitxers d'un host a un altre a través d'una xarxa basada en TCP, com ara Internet. (De la Viquipèdia)
Configuració d'un servidor FTP amb drakwizard proftpd Benvingut a l'assistent FTP. Enganxa't. Introducció La primera pàgina és només una introducció, feu clic a Següent. Selecció de Servidor Web: Xarxa local Intranet i/o Internet Exposar el servidor FTP a Internet té els seus riscos. Estigueu preparats per a les coses dolentes. Informació del servidor Introduïu el nom que utilitzarà el servidor per presentar-se, algú també per enviar queixes per correu electrònic i si voleu permetre l'accés a l'inici de sessió root. Opcions del servidor Estableix el port d'escolta, l'usuari empresonat, permet reprendres i/o FXP (Protocol d'intercanvi de fitxers) Resum Preneu un segon per comprovar aquestes opcions i, a continuació, feu clic a Següent. Fi Has acabat! Feu clic a Fi.