Configura l'hora drakwizard ntp El propòsit d'aquesta eina Podeu iniciar aquesta eina des de la línia d'ordres, escrivint drakwizard ntp com a root. és establir l'hora del vostre servidor sincronitzat amb un servidor extern. No està instal·lat per defecte i també heu d'instal·lar els paquets drakwizard i drakwizard-base.
Configureu un servidor NTP amb drakwizard ntp Després d'una pantalla de benvinguda (vegeu més amunt), la segona us demana que trieu tres servidors de temps a les llistes desplegables i suggereix que utilitzeu pool.ntp.org dues vegades perquè aquest servidor sempre apunta als servidors de temps disponibles. Les següents pantalles permeten triar la regió i la ciutat i després, s'arriba a un resum. Si alguna cosa no funciona, òbviament, podeu canviar-ho amb el botó Anterior. Si tot està bé, feu clic al botó Següent per procedir a la prova. Pot ser que trigui una estona i finalment obtindreu aquesta pantalla a continuació: Feu clic al botó Fi per tancar l'eina
Què es fa Aquesta eina executa els passos següents: Instal·lació del paquet ntp, si cal. Desar els fitxers /etc/sysconfig/clock a /etc/sysconfig/clock.orig i /etc/ntp/step-tickers a /etc/ntp/step-tickers.orig; Escriure un nou fitxer /etc/ntp/step-tickers amb la llista de servidors; Modificant el fitxer /etc/ntp.conf inserint el primer nom del servidor; Aturar i iniciar els serveis crond, atd i ntpd; Configuració del rellotge de maquinari a l'hora actual del sistema amb referència UTC.