Configura el servidor webdrakwizard apache2 Aquesta einaPodeu iniciar aquesta eina des de la línia d'ordres, escrivint drakwizard apache2 com a root. us pot ajudar a configurar un servidor web.
Què és un servidor web? El servidor web és el programari que ajuda a oferir contingut web al qual es pot accedir a través d'Internet. (De la Viquipèdia)
Configuració d'un servidor web amb drakwizard apache2 Benvingut/da a l'auxiliar del servidor web. Introducció La primera pàgina és només una introducció, feu clic a Següent. Selecció de Servidor Web: Xarxa local Intranet i/o Internet Exposar el servidor web a Internet té els seus riscos. Estigueu preparats per a les coses dolentes. Módul d'usuari: Permet als usuaris crear els seus propis llocs. Nom del directori web de l'usuari L'usuari ha de crear i omplir aquest directori, llavors el servidor el mostrarà. Arrell dels documents Permet configurar la ruta als documents predeterminats dels servidors web. Resum Preneu un segon per comprovar aquestes opcions i, a continuació, feu clic a Següent. Fi Has acabat! Feu clic a Fi.