Mandriva poskytuje kompletnú škálu produktov a služieb. Stačí kliknúť na odkaz aby ste získali všetky informácie o Mandriva Linuxe!


Mandriva.com

Stránka Mandriva.com ponúka všetky detailné informácie o tvorcovi tejto Linux distribúcie s mnohými užitočnými vlastnosťami a s najlepšou použteľnosťou.

 
Mandriva Online

Mandriva Online je najnovšia služba poskytovaná spoločnosťou Mandriva. Vďaka tomu, že je úplne centralizovaná a automatizovaná, bude softvér vo Vašom počítači vždy maximálne aktuálny.

         
Mandriva Linux

Mandrivalinux.com je stránka venovanej komunite linuxových používateľov a otvoreným linuxovým projektom.

  Mandriva Club

Mandriva Club je webová stránka venovaná používateľom Mandriva Linuxu. Prihlásenie na nej Vám prinesie exkluzívne benefity: exkluzívny prístup do používateľských fór či k softvérovým balíčkom a možnosť stiahnutia produktov. Ponúka Vám tiež zľavy pri zakúpení produktov Mandriva Linuxu a mnoho, mhoho ďalšieho!

         
Mandriva Store

Mandriva Store je elektronický obchod spoločnosti Mandriva. Vďaka novému dizajnu nikdy nebolo nakupovanie produktov, služieb i riešení tretích strán také jednoduché!

  Mandriva Expert

Potrebujete pomoc? Mandriva Expert je primárne miesto pre všetky podporné služby Mandriva. Získate tu asistenciu priamo od Mandriva podporného tímu.