Η Mandriva παρέχει μια πλήρη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών για να σας βοηθήσει να πάρετε τα μέγιστα από το Mandriva Linux σύστημά σας. Απλά επιλέξτε, κάνετε κλικ και μάθετε τα πάντα για το Mandriva Linux!


Mandriva.com

Ο δικτυακός τόπος mandriva.com παρέχει όλες τις πληροφορίες για να βρίσκεστε σε επαφή με τον προμηθευτή του Linux συστήματός σας καθώς επίσης και πληροφορίες αναφορικά με τα περισσότερα χαρακτηριστικά και την μέγιστη χρησιμότητα.

 
Mandriva Online

Το Mandriva Online είναι μία από τις τελευταίες υπηρεσίες από την Mandriva. Σας επιτρέπεινα κρατάτε τον υπολογιστή σας πλήρως ενημερωμένο μέσα από μία κεντροποιημένη και αυτοματοποιημένη υπηρεσία.

         
Mandriva Linux

Το Mandriva Linux.com είναι ένας διαδικτυακός τόπος αφιερωμένος στην κοινότητα του Linux και σταανοικτού κώδικα Linux έργα.

  Mandriva Club

Το Mandriva Club είναι ένας διαδικτυακός τόπος αφιερομένος τους χρήστες της Mandriva Linux. Εγγραφείτε ως μέλη για να σας παρέχονται αποκλειστικά οφέλη: αποκλειστική πρόσβαση στους διαδικτυακού τόπους συζήτησης, σε RPM και προϊόντα για μεταφόρτωση, εκτώσεις σε προϊόντα της Mandriva Linux και πολλά περισσότερα!

         
Mandriva Store

To Mandriva Store είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της Mandriva. Με νέα εμφάνισηη αγορά των προϊόντων, υπηρεσιών και τρίτων λύσεων δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη!

  Mandriva Expert

Το Mandriva Expert είναι ο βασικός προορισμός για να λαμβάνετε βοήθεια από την ομάδα υποστήριξης της Mandriva.