Mandriva tilbyder en omfattende samling af produkter og tjenester for at hjælpe dig med at få ud det meste af dit Mandriva Linux-system. Bare peg og klik for at finde ud af alt om Mandriva Linux! Der er særlige danske tips omkring Mandriva 10.2 på adressen http://klid.dk/sw/mdk102


Mandriva.com

Webstedet mandriva.com har alle detaljerne for at holde kontakten vedlige med udgiveren af Linux-systemet med de fleste faciliteter og den bedste brugervenlighed.

 
Mandriva Online

Mandriva Online er den nyeste tjeneste som kommer fra Mandriva. Den giver dig mulighed for at holde din maskine opdateret via en centraliseret og automatiseret tjeneste.

         
Mandriva Linux

Mandrivalinux.com er webstedet dedikeret til Linux-fællesskabet og åben kildekode-projekter for Linux.

  Mandriva Club

Mandriva Club er webstedet dedikeret til Mandriva Linux-brugere. Indmeldelse i klubben giver dig eksklusive fordele: eksklusiv adgang til fora, RPM'er og hjemhentning af produkter, rabatter på Mandriva Linux produkter og meget mere!

         
Mandriva Store

Mandriva Store er Mandrivas butik på nettet. Takket være dets nye design har det aldrig været nemmere at købe produkter, tjenester og tredjeparts-løsninger!

  Mandriva Expert

Mandriva Expert er hovedstedet for at få hjælp fra Mandrivas kundestøtteteam.