Accedeix a dispositius i directoris compartits WebDAV diskdrake --dav Aquesta einaPodeu iniciar aquesta eina desde la línea d'ordres, escribrint diskdrake --dav com root es troba al Mageia Centre de Control, sota la pestanya Compartir Xarxa, amb l'etiqueta Configura comparticions WebDAV.
Introducció WebDAV és un protocol que permet muntar el directori d'un servidor web localment, de manera que apareix com un directori local. Cal que l'equip remot executi un servidor WebDAV. Això no és l'objectiu d'aquesta eina per configurar el servidor WebDAV.
S'està creant una nova entrada La primera pantalla de l'eina mostra les entrades que estan configurades, si escau, i un botó Nou S'utilitza per crear una entrada. Introduïr l'URL del servidor en el camp de la nova pantalla. Llavors aconsegueixes una pantalla amb botons d'opcions per seleccionar algunes accions. Continua amb l'acció Punt de muntatge fent clic al botó OK després de seleccionar el botó d'opció, com el Servidor ja està configurat. No obstant això, és possible corregirl-a, si cal. El contingut del directori remot es podrà accedir a través d'aquest punt de montatge. En el següent pas, doni el seu nom d'usuari i contrasenya. Si vostè necessita algunes altres opcions, pot donar-li al botó pantalla avançada L'opció Mount li permet montar inmediatament l'accés. Després que vostè va acceptar la configuració amb el botó d'opció Llest,la primera pantalla es mostra de nou i el seu nou punt de muntatge és a la llista. Després de triar Sortir, us demanarà si desitja o no guardar les modificacions en /etc/fstab. Seleccioneu aquesta opció si voleu que el directori remot estigui disponible en cada arrancada. Si la configuració és per a l'ús d'una sola vegada, no la guardi.