Налаштовування вебсервераdrakwizard apache2 Ця програмаЗапустити цю програму можна за допомогою термінала: достатньо ввести команду drakwizard apache2 від імені адміністратора (root). може допомогти вам у налаштовуванні інтернет-сервера.
Що таке інтернет-сервер? Інтернет-сервер — це програмне забезпечення, яке допомагає оприлюднювати дані для доступу до них з інтернету (з Вікіпедії).
Налаштовування інтернет-сервера за допомогою drakwizard apache2 Ласкаво просимо до майстра налаштовування інтернет-сервера. Вступ Перша сторінка є просто вступом до програми-майстра. Перегляньте її і натисніть кнопку Далі. Вибір області надання даних сервера: локальна мережа і/або інтернет Надання доступу до даних сервера з інтернету є ризикованою справою. Вам слід подбати про захист, якщо ви вирішите надати такий доступ. Модуль користувачів сервера Тут можна надати користувачам змогу створювати власні сайти. Назва інтернет-каталогу користувача. Користувачеві слід створити і заповнити даними цей каталог, тоді сервер зможе показувати його вміст. Коренева тека документів сервера Тут можна налаштувати шлях до теки типових документів інтернет-сервера. Резюме Ознайомтеся з резюме щодо зміни параметрів і натисніть кнопку Далі. Завершення Ну ось і все! Натисніть кнопку Завершити.