Velg en monitor

DrakX har en meget omfattende database med skjermer og vil som regel identifisere dine korrekt.

[Advarsel]

Å velge en skjerm med forskjellige egenskaper kan skade skjermen eller videomaskinvaren. Ikke prøv noe uten at du vet hva du gjør. Hvis du er i tvil, bør du konsultere skjermdokumentasjonen.

Egedefinert

Dette alternativet lar deg sette to kritiske parametere, den vertikale oppdateringshastigheten og den horisontale synkroniseringshastigheten. Vertikal oppdatering bestemmer hvor ofte skjermen oppdateres, og horisontal synkronisering er frekvensen der skannelinjer vises.

Det er VELDIG VIKTIG at du ikke angir en skjermtype med synkroniseringsområde som er utenfor skjermens egenskaper: Det kan skade skjermen. Hvis du er i tvil, velg en konservativ innstilling og konsulter skjermdokumentasjonen.

Plug'n Play

Dette er standardalternativet og prøver å finne skjermtype fra skjermdatabasen.

Produsent

Hvis installasjonen ikke har registrert skjermen riktig og du vet hvilken du har, kan du velge den fra treet ved å velge:

Generisk

Hvis du velger denne gruppen, vises nesten 30 visningskonfigurasjoner som 1024x768 @ 60Hz og inkluderer flatskjerm-skjermer som brukes i bærbare datamaskiner. Dette er ofte en god skjermvalgsgruppe hvis du trenger å bruke Vesa-kortdriveren når videomaskinvaren ikke kan bestemmes automatisk. Igjen kan det være lurt å være konservativ i valgene dine.