Довідка для завантажувача

Ласкаво просимо до @@@product@@@

Використовуйте це меню для вибирання бажаної функції. Якщо виникнуть проблеми з навігацією в цій системі довідки, натисніть @@@fkey_help@@@, щоб увійти в опис системи довідки. Головні функції цього меню:

Завантаження з жорсткого диска: Цей вибір нічого не зробить з системою. Він тільки запустить раніше встановлену операційну систему.

Встановлення: Цей режим встановлення підходить для більшості машин. Якщо ваша система замерзає під час завантаження або має проблеми з виявленням компонентів вашого обладнання, таких як контролерів дисків або мережних плат, спробуйте один з наступних параметрів встановлення.

Встановлення — ACPI вимкнено: Багато комп'ютерів мають неповні або неправильні впровадження ACPI. Ця секція вимикає підтримку ACPI в ядрі, однак уможливлює багато можливостей швидкодії, таких як DMA для жорстких дисків IDE.

Встановлення — локальне APIC вимкнено: Якщо нормальне встановлення зазнає невдачі, то причиною може бути, що обладнання системи не підтримує локального APIC. Якщо це справді так, вживайте цей параметр для встановлення без підтримки APIC.

Встановлення — безпечні параметри: Якщо у вас не вийшло з Встановлення, цей вибір, можливо, вам допоможе.

Порятунок системи: Цей штамп завантаження запускає малу систему Linux в RAM. Це корисне, якщо система належно не запускається. Після завантаження цієї системи увійдіть в неї як root (адміністратор).

Тест мікропрограмного забезпечення: Запускає засіб тестування BIOS, який перевіряє ACPI й інші частин вашого BIOS.

Тест пам'яті: Тестування пам'яті корисне не тільки для перевірки встановлення нових модулів пам'яті. Цей тест робить навантаження на значну частину вашої системи і може виявити проблеми з апаратним обладнанням.

Параметри завантаження: Параметри завантаження можуть цілком змінити поведінку вашої системи. Це параметри для ядра.

@@@fkey_help@@@ Довідка: Залежить від контексту. Буде показувати різну інформацію залежно від активного елемента екрана завантаження. Також є і опис цієї системи довідки.

@@@fkey_lang@@@: Вкажіть мову і розкладку клавіатури для завантажувача.

@@@fkey_video@@@ Режим відео: Тут можна вибрати різні роздільності екрана під час встановлення. Якщо ви зіткнетесь з проблемами під час графічного встановлення, то текстовий режим може допомогти обійти ці проблеми.

@@@fkey_inst@@@ Джерело встановлення: Виберіть джерело встановлення.

@@@fkey_dud@@@ Оновлення драйверів: Для дуже нових комп'ютерів, щоб встановити систему, можливо, потрібне оновлення драйверів.